снимка: Фейсбук/ Всички служители на Бърза Помощ Варна получиха днес първия

...
снимка: Фейсбук/ Всички служители на Бърза Помощ Варна получиха днес първия
Коментари Харесай

Доброволци от кампанията Хапка надежда осигури обяд на всички служители на Бърза помощ във Варна

снимка: Фейсбук/ 

Всички чиновници на Бърза Помощ Варна получиха през днешния ден първия обяд, обезпечен от националната акция " Хапка вяра ", учредена от Гората.бг. За това заяви Теодор Ставров в стнацата си във Facebook.

„ Благодаря на всички, който ми помогнаха да стартира тази самодейност и за нашия град, да помогнем на хората на първа линия, както към този момент направиха и доста други градове по националната акция “, написа той. Кампанията насочва и специфични благодарности към пицарията, която поддържа самодейността и получи документ „ Добрите образци “.

„ Силно се надяваме да получим поддръжка и от други заведения във Варна. Всеки, който желае да стане част от тази акция, дали с приготвянето на храна, дали с обезпечаването на обяд посредством заведение или някакъв различен метод просто да ми написа.

Емоцията, която ще усетите е неповторима!

Стоейки зад плана „ Добрите образци “ ще продължа с най-голямо наслаждение да провеждам и стоя зад положителните дела както мога, с помощта на всички, които ми оказват помощ “, написа още Теодор Ставров.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР